opc_loader

      

Informatie over betalen

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren 

 

 
 
 
 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL Kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specific beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder Kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) van de Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling Kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het Bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd Dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en Eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader van GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de kosten van uw bestelling.